22 Mart 2012 Perşembe

AK Parti Taşlıçay İlçe Başkanı Taşdemir


                       AK Parti Taşlıçay İlçe Başkanı Taşdemir



AK Parti Taşlıçay İlçe Başkanı İsmet Taşdemir, binlerce yıllık geçmişi olan Nevruz’un barış ve kardeşliğin simgesi olduğunu belirterek, “Tüm halkımızın Nevruz Bayramını kutluyorum” dedi.
21 Mart  Nevruz Bayramı dolayısıyla mesaj yayınlayan AK Parti Taşlıçay İlçe Başkanı İsmet Taşdemir, ” Tabiatın uyandığı, baharın müjdelendiği bu güzel gün, tüm halkımız  açısından da çok önemlidir ve çok eskilerden beri büyük bir coğrafyada coşkuyla kutlanmaktadır. Bu kutlamaların temelinde de barış ve kardeşlik duygularının pekişmesi vardır” dedi.
“Yeni gün” anlamına gelen Nevruz’un, beraberinde yeni umutları ve beklentileri getirdiğine dikkat çeken Taşdemir, bu umutlar ülke olarak, millet olarak geleceğimizin daha iyi olması yönünde olduğunu vurguladı.
Taşdemir,  mesajında şöyle devam etti:
“Nevruz,  her şeyden önce birlik, beraberlik ve kardeşliktir. Milletimiz ele ele, hep birlikte, coşku içinde bu güzel bayramı barış içinde kutlamalı, farklılıklarımızı zenginlik olarak kabul ederek, birbirimizi bağrımıza basmalıyız. Her Nevruz’da doğa nasıl yeniden canlanır, toprak bereketlenirse, bizlerin de birbirimize karşı kardeşlik duyguları artmalı, engin bir hoşgörü ile birbirimize yaklaşmalıyız. Unutmamalıyız ki, Nevruz ayrışmanın değil birleşmenin, birlikte olmanın sembolüdür. Bu duygu ve düşüncelerle herkesin Nevruz Bayramı’nı kutluyor, Nevruz’un barışın, kardeşliğin, hoşgörünün daha da geliştiği günlerin başlangıcı olmasını diliyorum.”

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder